Om ninou.se 
Ninou.se är en relativt ung barnbutik på nätet med noga utvalda inredningsdetaljer till barnrum. Vi strävar efter att erbjuda en förstklassig shoppingupplevelse för våra kunder och arbetar ständigt med ta fram det bästa, guldkornen inom varje pro­duk­tom­råde. Vi sat­sar på kvalitet och har ständigt kontakta med våra leverantörer för handplocka just de artiklar som du hittar på ninou.se 

"When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance" 

Sharing is Caring
Vi som driver ninou.se lyfter inga löner, vi belastar inte företaget med några förmåner och finansierar allt genom eget sparande. Vi tar ingen utdelning och all vinst återinvesteras hos olika hjälporganisationer. 2022 är vi bland annat stolta partners till Stiftelsen Friends genom deras snällkalendern. En kalendern som lyfter fram barnens röst och bakom varje lucka finns en god handling skriven av ett barn. 

”När ett litet barn är mobbat så dör en bit av själen. Inte bara på barnet utan på en mamma, på en pappa och kanske ett syskon”.

Sortiment
Vårt sortiment på ninou.se utgörs av en omsorgsfullt utvald blandning. Vi arbetar dagligen med välja ut guldkornen där kvalité och pris är den avgörande faktorn.

Kvalite & pålitlighet
Vi har en lång bakgrund inom chefskap på statlig, kommunalt och inom dem privata sektorn. Vi vet att det inte finns några genvägar för bra kvalitet, att den måste mätas och alltid följas upp. När du handlar hos ninou.se ska du känna dig trygg med att vi endast arbetar med officiella parter och garanterar att samtliga artiklar i vårt lager är alltid äkta. Vi sätter alltid dig och ditt barn högst upp på vår agenda och uppskattar alla frågor och feedback.

”Om jag kunde, skulle jag ge en jordglob till varje barn och allra helst en lysande sådan, i förhoppning om att den skall öppna varje barns ögon och hos dem väcka intresse för och kärlek till alla folk, alla raser, alla språk och alla religioner!” – Dom Helder Camara ❤️